Суміш для приготування печива з журавлиною (390 г)
Тепер приготування печива стає легшим. Не потрібно більше ходити по магазинам і купувати купу інгредієнтів. Ми зібрали їх усіх для Вас в одній пляшці. 30 хвилин і вівсяне печиво буде радувати Вас знову і знову.
Рецепт приготування печива:
1. Збити одне велике яйце у великій ємності.
2. Висипати суміш і перемішати зі збитим яйцем.
3. Розтопити 130 г вершкового масла, додати в суміш і перемішати до утворення однорідного тіста.
4. Дати постояти тісту 7-10 хвилин.
5. Деко застелити пергаментним папером, змастити вершковим маслом.
6. Викласти невеликі порції тіста (по 20 г) і випікати в розігрітій до 180С духовці 15 хвилин.
Ідеально поєднується з полунично-м'ятним конфітюром.
Інгредієнти: вівсяні пластівці, цукор, борошно пшеничне, сушена журавлина, насіння льону, насіння соняшнику, насіння кунжуту, мак, кориця, розпушувач тіста.